zlatowlaska Моя тема в СВ Имя: Анастасія Опубликовано: 8 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 8 сентября 2023 у чаті не відписалася - пишу тут: круті коні, дуже гарні ) прикрасять кімнату дуже класно та на прикмету спрацюють, якщо треба кому) Countess 1 Моя тема Instagram Ютуб канал Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kukusja Имя: Людмила Откуда: м. Полтава, Україна Опубликовано: 9 сентября 2023 Рассказать Опубликовано: 9 сентября 2023 26.08.2023 в 15:38, Countess сказал: Майже забула тут показати свою останню вишивку. Розмір роботи 760х268 хрестиків, або 115х42 см. Витратила 9 місяців. Схема - індивідуальне замовлення Яка сила, експресiя, енергiя! Обожнюю коней. Чудова робота. Моi вiтання! Countess 1 Процессы Работы крестиком Вышивка бисером Папертоль Картины Шовчики Декупаж Фоамиран Вязалочки Украшения Моя анкета Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Countess Моя тема в СВ Имя: Аннушка Опубликовано: 31 января Автор Рассказать Опубликовано: 31 января Колись я для сина вишивала "Нічне місто". В багетній майстерні мене вмовили на золотавий багет. Так стала виглядати моя робота. І скільки б я на неї не дивилася, вона мені все більше і більше не подобалася. Нарешті я наважилася на зміну багету. Тепер роботав виглядає ось так А який варіант вам подобається більше? Kukusja 1 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Kukusja Имя: Людмила Откуда: м. Полтава, Україна Опубликовано: 31 января Рассказать Опубликовано: 31 января 1 час назад, Countess сказал: Колись я для сина вишивала "Нічне місто". В багетній майстерні мене вмовили на золотавий багет. Так стала виглядати моя робота. І скільки б я на неї не дивилася, вона мені все більше і більше не подобалася. Нарешті я наважилася на зміну багету. Тепер роботав виглядає ось так А який варіант вам подобається більше? Привіт. Гарна робота. Щодо оформлення, то мені більше подобається у чорному багеті. Countess 1 Процессы Работы крестиком Вышивка бисером Папертоль Картины Шовчики Декупаж Фоамиран Вязалочки Украшения Моя анкета Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Countess Моя тема в СВ Имя: Аннушка Опубликовано: 12 февраля Автор Рассказать Опубликовано: 12 февраля Історія согодення: колись мій тато робив коробочки для різних побутових цілей. Робив їх добротно, але не естетично. Одну з них я використовувала для своєї косметики. Але останні роки я дуже мало користуюсь косметикою: і роки вже на обличчі відображені та і з'явилася алергія. Так, час від часу, тільки у разі необхідності. Сьогодні я вирішила невести в цій коробці лад, вікинути зовсім старе, та упорядкувати залишки. Помітила, що коробчина стала дуже хиткою. Вирішила її полагодити... і ось чим все це закінчилося... приблизно так вона виглядала спочатку а так вона виглядає зараз Називається: пішла помити голову, заодно помила вану, унітаз, стіни і підлогу... Тепер сиджу і хочу чаю, але боюся йти на кухню Настенка, zlatowlaska и Kukusja 2 1 Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
zlatowlaska Моя тема в СВ Имя: Анастасія Опубликовано: 14 февраля Рассказать Опубликовано: 14 февраля Це точно )) класні коробки 🙏🙏🙏 Моя тема Instagram Ютуб канал Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас